Enjoy4U

Friskvård, Personlig träning och kostrådgivning

Du är unik! Det är mitt förhållningssätt vad gäller all träning, kost, avspänning och mental träning! kom ihåg det! Du är unik!

Blogg

Blogg

Hälsa är något som verkligen är personligt. Vi får ständigt nya råd om hur vi ska träna, hur vi ska äta och hur vi ska beté oss för att må så bra som möjligt. Men vad är rätt, finns det något rätt? Jag har inte svaren, men jag har många tankar som vuxit fram genom åren. jag har arbetat med hälsa, kost och träning sedan 1992. innan det har jag spelat både fotboll och basket på skapligt hög nivå. genom åren har jag lärt mig en viktig sak. Det som passar för en person vad gäller kost ch träning är inte självklart att det passar för alla. vi ska lyssna på forskning och vi ska ta till oss ny kunskap - men du måste prova dig fram och vara öppen för det som är unikt för dig. Våga experimentera, våga tänka nytt. var snäll mot dig själv. Vem är du? Vad passar för dig? Vad är viktigt för dig och vad är det i ditt liv som bara går på rutin?


view:  full / summary

Nu är bästa tiden här

Posted on Comments comments ()

Nu är den svåraste tiden att hålla i sin träning, men det är nu som det är dax att skörda resultaten. Se dina framsteg långsiktigt! Försök att hålla vågen 娨 avstånd och fortsätt att jobba för det du tror på. Se på dig själv, lev med dig själv, är du den du vill vara. var det det här du ville? vill du mer, vill du lagom? vad håller för dig i längden? var snäll mot dig själv, lär dig att gilla sånt som du mår bra av. Det är ingen uppoffring, jag lovar

nu håller vi i våra framsteg! 

Ta vara på dig och det som står högst upp på din prioriteringslista!

Kram Anna

Nu är det dax....jag har något att berätta, men jag är ingen speciell - jo, fan det är jag

Posted on Comments comments ()

Jag kanske ska börja att skriva här. Skriva om min vardag. En helt vanlig, men ovanlig vardag, för en 4 barns mamma, lärare och personlig tränare.

Kankse ni har några tips om vad ni är intresserade av. Jag kan inte allt, men jag älskar att kunna allt - så jag kollar upp det jag inte kan.

hjälp mig lite, så lovar jag att bli er pepp, er inspirationskälla och en "kvälls macka" med positiva känslor inför morgondagen.


Jag är 42 år, ja, det stämmer, gammal och mossig eller cool och bossig - jag vet inte, men jag älskar det jag gör. jag älskar alla mina barn, min hund och min man. jag älskar att träna och jag har så många drömmar. jag vill så mycket inom träning, så grymt mycket inom föreläsningar, så himlla mycket iom mycket. vrför ska man välja?

Jag får ofta frågan hur jag hinner? hinner, ja, jag vet faktiskt inte. jag har inte svaret. jag lägger på ett litet extra kål och så hinner jag bara.

en dag kan se ut så här: (det här var min förra måndag då min man var utomlands)

06:00 kund fantastiskt kul, jag älskar att träna henne

hemma runt 7, fixade med de små, som faktiskt klarar sig ganska bra utan mig, ända tills jag kommer hem, för då är man ju oumbärlig ; . )

gick med minsta, som går i åk 1 till skolan och passade på att gå med hunden runt 7:30

nu kund 8:15 och sen ett utveckingssamtal med en cool elev kl 8:50

tillbaka och hade ytterligare en härlig kund i 30 minuter, sen 2 nya utvecklingssamtal i skolan.

kl 12 hade jag pass på SATS i Huddinge och sen var det lite jobb att göra, (skulle ju fixa påskägg till personalen på skolan samt anordna en stegtävling - så att alla får njuta av det härliga livet med bra kondis.

ny kund kl. 14 och sen och hämta dottern från plugget. Hem och greja lite mat till alla kidsen.

nya pass på SATS, 2 st, för att sedan ha 3 olika PT quatro i firman. hemma vid 21..........då ser jag hela familjen i soffan 3 av 5 hade drabbats av influensan. Kära älskade familj! - men vi klarade dagen, visst

klara dagen - japp!

trött - japp

lycklig - japp

kram på er!


Rss_feed