Enjoy4U

Friskvård, Personlig träning och kostrådgivning

Du är unik! Det är mitt förhållningssätt vad gäller all träning, kost, avspänning och mental träning! kom ihåg det! Du är unik!

This is your ME time! 

Träna med oss i Amadores på sydvästra Gran Canaria. Vad sägs om att träna styrka efter din egen nivå, yoga varje dag med Yoga Maria, löpteknik, vattengympa mm.

Ring eller maila för mer information.

Ring 070-7795565 eller maila till [email protected]


This is Your Me time!

20-28 November 2020

Häng med på en härlig tränings, yoga och relaxvecka till Amadores på sydvästra Gran Canaria. Det kommer att bli en fantastisk vecka med sol, bad, god mat och dryck, träning, shopping, vinprovning, avkoppling och musik. Vi åker med personliga tränare och en fantastisk yoga instruktör som vi noggrant valt ut för att det ska bli en oförglömlig upplevelse och gediget program där du själv väljer vilka aktiviteter du vill delta i. Vad sägs om att träna styrka i sanden, yoga varje dag med Yoga Maria , jogga i sanddynorna, bergutflykt (tillval), workshops, vinprovning mm.

Vi har valt att bo på Riosol som erbjuder en vacker utsikt, gym, restaurang, vacker pool mm.

Kostnadsförslag 8 dagar inklusive flyg med fullt bagage, om ni är tre som delar en lägenhet (2 enkelsängar och 1 bäddsoffa) blir priset ca 8.900 kr per person. 

  • Du bokar din egen flygbiljett på Norwegian.com
  • Avresa 20 november kl. 16:30 direktflyg hemresa : 28/11 hemma 23:40
  • VILL DU HÄNGA MED?
  • Maila eller ring mig för platstillgång!
  • Vill du ha mer information Maila mig: [email protected] eller ring 070-7795565

Maila mig

0